Wekelijks laten we je kennis maken met een toffe online shop. Deze week is dat Badou. Badou is een Vlaamse online boutique met veel fashionable items in hun assortiment. Op dit moment is het crazy sale bij Badou én hebben ze een nieuwe collectie. Geloof ons; die wil je niet missen!

Badou is een webshop die opgericht is in 2020. De webshop is dus nog vrij nieuw en biedt een fashionable collectie aan voor een leuke prijs. Het assortiment van de winkel wisselt regelmatig en ook op dit moment hebben ze weer veel leuke, nieuwe items. Naast hele mooie kleding, biedt de webshop ook schoenen, tassen en andere accessoires aan. Er is dus ieder wat wils en dat is wat Badou zo leuk maakt!

Kleurrijke collectie

Ben je gek op kleur? Dan zit je zeker goed bij Badou. De huidige collectie bestaat uit vrolijk gekleurde items, waaronder gekleurde, gestreepte knitwear. Dit zijn zowel jurken als truien, welke gemakkelijk te combineren zijn met andere gekleurde items uit de boetiek. Ook de Instagram pagina van Badou (@badouboetiek) is heel tof om te volgen. De shop post regelmatig foto’s van hoe je hun items kunt dragen. Dit is heel handig, zeker met gekleurde items. Ook laten ze zien hoe je de verschillende producten uit hun winkel met elkaar kunt combineren tot een opvallende look. Shop hieronder direct jouw favoriete items!