De herfst komt er aan en dat betekent dat het weer tijd is om warme en comfy items te shoppen! De trends van komend seizoen zijn vooral heel draagbaar en comfortabel. Precies wat je wilt tijdens de koude dag van het jaar. De enige voorwaarde is dat je look een luxueuze uitstraling heeft. Denk dan aan stoffen als satijn, kashmier en leer.

De trui met rits

Als we een beetje door de nieuwe collecties scrollen in onze favoriete webshops, zien we één winters item heel vaak voorbij komen, namelijk; de trui met rits. Deze comfortabele trui is net wat minder basic dan de standaard gebreide trui en oogt wat sportiever.

Satijnen rokken

Een lange satijnen rok is super chique én comfortabel. Het is de perfecte rok om komend seizoen mee voor de dag te komen op iedere gelegenheid. Draag de trui met een gebreide trui naar je werk of met een dunne col naar een diner. De rok is zowel te combineren met mooie, lange laarzen als met hakken.

Een héle lange jas

Hoe langer hoe warmer en hoe langer hoe stijlvoller. Dat is het motto van dit seizoen. Pak jezelf volledig in met items in (het liefst) dezelfde kleur. Combineer je lange jas met lange laarzen, een pantalon en een grote sjaal en je hebt helemaal on trend gekleed.

Alles wat rood is

Rood is de kleur van FW23 en dat gaan we merken ook! De kleur is dé trendkleur van de komende twee seizoenen en mag dan ook niet ontbreken in jouw kast. Een rode jurk, trui, rokje, tas, bedenk het maar en je mag het dit jaar in het rood gaan dragen.

Jasjes met schoudervulling

Big, bigger, biggest is hét codewoord wat betreft schoudervullingen deze winter. Met schoudervullingen creëer je direct een mooi silhouet. Draag bijvoorbeeld een leren broek met een strakke top onder je jasje en je zorgt voor een mooi contrast.