Een aantal jaar geleden droegen we hem massaal; het bomberjack. Na een kleine tussenpauze maakt de toffe jas dit jaar een comeback, en wat voor een! De jas komt in allerlei uitvoeringen, van stoer tot super vrouwelijk. Een aantal grote fashion lovers als Monica Geuze, Anna Nooshin en Saar Bliss zijn al gespot met de jas en laten je zien hoe je hem draagt anno 2023!

Bomberjack 2023

Binnen of buiten dragen?

Het bomberjack kun je dit jaar op verschillende manieren dragen. Nu in de zomer nog over een jurkje of rokje als het ‘s avonds wat afkoelt, maar over een paar maanden ook als jasje voor binnen. Het is de ideale jas om op verschillende manieren te dragen en combineren. Hetgeen een bomberjack sowieso doet, is je look wat stoerder maken. Of je nou een pantalon, rokje, jurkje of jeans draagt, het bomberjack kun je er heel gemakkelijk bij dragen om je outfit wat meer casual te maken. Qua pasvorm zijn momenteel vooral de cropped en oversized modellen populair. Kies dus vooral een item wat bij jou past!