In de categorie onmisbaar vind je het witte en zwarte basic T-shirt. Een goede basic gaat een behoorlijke tijd mee en draag je vaak. Je kunt je basic T-shirts namelijk met iedere outfit stylen en het staat bij iedereen leuk. Draag je een broek of jasje in een drukke print? Pak je basic shirtje uit je kast en je bent ready to go. Vooral zwarte en witte T-shirts zijn hierbij favoriet. Het model kan verschillen en ook in de basic witte shirts zijn trends te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een oversized model of met omgeslagen mouwtjes. Ook zijn er verschillende halssoorten. Van een boothals tot een V hals, eigenlijk kan en mag alles. Wil je dat je bh niet doorschijnt? Draag dan rode lingerie onder je kleding. Dit schijnt nooit door onder wit. Is je zwarte basic tee gemaakt van wat dunner materiaal? Draag dan een huidskleurige bh. Ook dit zie je niet.

Witte basic T-shirts

Zwarte basic T-shirts