Het festivalseizoen is momenteel in volle gang en festivals als Lowlands, Tomorrowland en Solar gaan bijna van start. Één van de dingen waar je dan mee bezig bent, is natuurlijk de mooiste festivaloutfit scoren!

Mesh tops

Dit seizoen zien we veel gehaakte items, metallics en playsuits, maar ook mesh tops zijn super populair. Eigenlijk is dit een ware musthave voor in de garderobe van iedere fashionable festivalganger. Vooral de varianten met marble print zijn niet om aan te slepen. Influencers als Lizzy van de Ligt en Anna Nooshin zijn al met kleurrijke mesh tops gespot.

Denim sets

Denim is dé trend van dit seizoen. Broeken, tops, jurkjes, tassen, alles is denim en dan het liefst ook nog met elkaar gecombineerd. Een soort ton-sur-ton look maar dan enkel van spijkerstof. Ook zien we dit seizoen veel denim items versierd met strass steentjes. Durf jij dit aan of ga je liever voor clean jeansstof?

 

One-shoulder tops

Door een one-shoulder top te dragen tijdens een festival, creëer je gemakkelijk een stijlvolle en sexy look. De tops komen in alle soorten en maten, dus er is altijd wel wat bij voor jou. Je combineert de top heel makkelijk met een denim short of straight jeans. Zo zie je er direct festival ready uit!

Metallic broeken en shorts

Metallic is en blijft een gigantische trend. Er is dan ook geen mogelijkheid dat jij dit jaar naar een festival gaat, zonder iemand tegen te komen met een metallic broek aan. Combineer de broek casual, om je look stoer en vrouwelijk te houden, zonder overdressed te zijn. Vind je een geheel zilveren broek te heftig? Kijk dan eens naar een mooie jeans met diamantjes. Ook deze broeken zijn heel populair dit seizoen en maken je basic outfit nét wat spannender.

Bucket hats

Gezien je (hopelijk) heerlijk weer hebt tijdens je festivals, is een hoed niet overbodig. De bucket hat is het perfecte hoofddeksel om je hoofd mee te beschermen voor de zon én er stijlvol uit te blijven zien. Zijn bucket hats niet jouw favoriet? Als alternatief kun je ook nog kiezen voor een truckers cap met mesh aan de achterkant.

Utility shorts

Waar de metallic shorts juist súper glamorous zijn, zijn ook de mega casual utility shorts on trend. Deze comfortabele broek laat zich niet alleen lenen voor een safari, maar kan ook prima gedragen worden met bijvoorbeeld een mooie witte blouse en een paar leuke sandalen. Het is de ideale combinatie tussen comfort en fashion!

Bomberjacks

Grote, oversized bomberjacks in opvallende kleuren zijn weer helemaal terug. Deze toffe jassen kun je heel cool en casual combineren met een mooie, rechte jeans en een basic top. Maak de outfit af met een bucket hat en wat sieraden en je ziet er uit om door een ringetje te halen.