De trends van dit seizoen zijn opvallend anders dan voorgaande jaren. We zien items terug die we al een aantal jaar niet meer gezien hebben in het modebeeld en dat maakt het extra leuk om ze weer eens te dragen! Misschien heb je ze nog wel in de kast staan, maar waarschijnlijk ben je toe aan een nieuw paar van de sneakers hieronder. De sneakers hebben vroeger al hoogtijdagen gekend waarop ie-de-reen die into fashion was, wel een paar in zijn of haar collectie had. Scroll snel verder om te zien over welke parels we het hebben!

Air Max 1

De Air Max 1 is een echte klassieker. De sneaker stamt al uit 1987 en is sinds die tijd eigenlijk onmisbaar geweest als je gek bent op fashion en sneakers. Een paar jaar geleden kreeg de schoen weer een opleving en zag je iedereen op de Air Max 1 rondlopen. Anno 2023 waren we de sneakers een beetje uit het oog verloren, maar ze maken nu een ware comeback. Ga jij op zoek naar het meest unieke paar?

 1. Size? – €125
 2. Noirfonce – €119
 3. BSTN – €159,99
 4. Size? – €160

Adidas Gazelle

We schreven eerder al over dit model sneaker en het is dan ook een méga trend aan het worden! De sneaker wordt gespot bij iedere fashion influencer en wij weten zeker dat we de Adidas Gazelle ook in mum van tijd overal op straat gaan tegen komen. Ga jij voor een opvallende kleur of voor de klassieke zwart/wit variant? Één ding is zeker: met deze sneakers aan je voeten ben je helemaal on trend!

 1. Adidas – €110
 2. Adidas – €110
 3. Zalando – €69,95
 4. Zalando – €119,95

Superga

De sneakers van Superga zijn jarenlang super populair geweest onder allerlei soorten vrouwen. Van moeders tot dochter en van platte zolen tot de hoogste plateaus: zolang je sneakers van Superga waren zag je er fashionable uit. Nu zijn deze favoriete weer helemaal terug en in nog meer soorten en maten verkrijgbaar. Ga jij voor het klassieke lage model of voor een hoog model met plateauzool? Nog een leuke toevoeging is dat Superga een samenwerking heeft weten te strikken met Barbie (waarvan deze zomer natuurlijk de film uit komt!). Een slimme move om je schoen weer onder de juiste aandacht te krijgen!

 1. De Schoenenfabriek – €54,95
 2. Sneakers – €32
 3. Superga – €52,50
 4. Omoda – €62,95

Adidas Samba

Naast de Adidas Gazelle, maakt ook de Adidas Samba sneaker een heuse comeback. Deze klassieke sneakers lijken erg veel op elkaar, maar de Samba heeft een andere zool. De schoenen zijn ook al jaren populair en al meer dan 65 jaar geleden ontworpen als voetbalschoen. Over tijdloze klassiekers gesproken! Naast de standaard zwart witte kleur, zijn er nu ook steeds meer gekleurde varianten verkrijgbaar.

adidas samba sneakers

 1. Adidas – €120
 2. Size? – €160
 3. Size? – €120
 4. A Few – €149,95