korte trench

We kunnen er niet op wachten: lekker weer! Toch moeten we nog heel eventjes geduld hebben en daarom heb jij een geschikte jas nodig. De tussenjas wel te verstaan. Deze jas zorgt ervoor dat jij je hete winterjas in de kast kunt hangen en alvast een beetje kunt genieten van de lente trends van dit jaar. Deze lente is er een tussenjas favoriet, namelijk: de korte trenchcoat.

De korte trenchcoat

De trenchcoat is dé klassieke jas. In de lente, zomer, herfst en winter zien we deze prachtige jas voorbij komen. Vooral in beige is deze jas een ongekende favoriet bij iedereen die van mode houdt. Voorheen zagen we vooral veel lange varianten van de trenchcoat voorbij komen, maar dit seizoen is juist het korte model helemaal on trend. De jas valt wat wijder, omdat je de klassieke strik om je middel niet hebt bij dit jasje. Dit zorgt voor een tof contrast. Zeker als je er een mooie broek onder draagt. Om je te inspireren hebben wij alvast onze favoriete korte trenchcoats op een rijtje gezet. Klik op de foto om je nieuwe jas te shoppen!