metallic trend broek

Een héle leuke trend maakt zijn intrede komend seizoen, namelijk; metallic! Haal je glimmende broek, glitter top, glanzende jurkje of shiny tas maar uit je kast, want deze lente mag het weer gezien worden. Door de metallic items te combineren met basic kledingstukken, zorg je dat je je look stijlvol en rustig houdt. Influencers als Kae Sutherland en Noor de Groot (Queen of Jetlags) zijn al gespot met deze trend. Benieuwd hoe je de metallic trend anno 2023 draagt? Bekijk de inspo hier onder.

Gekleurde metallic items

Niet alleen zilver en goud is on trend, maar ook blauw en roze metallic. Ga voor een mooie metallic roze top of een leuk blauw metallic broekje. Super tof voor een feestje of festival, of (met de juiste styling) naar je werk of een etentje. Scroll snel verder om onze favoriete metallic items te shoppen.