Het is nu al duidelijk dat denim (on denim) dé trend van 2023 gaat worden. Je ziet het in iedere webshop en fashionshow terugkomen, maar ook bij influencers en andere celebrities. We zien ook heel veel denim sets voorbij komen. Denk aan jasjes met shorts of een hele denim jumpsuit. Een trend die heel erg flatterend is en eigenlijk ook bij iedereen staat. Tijd om geïnspireerd te raken dus!

Hoe draag je de denim trend?

Natuurlijk heeft iedereen wel een spijkerbroek en een spijkerjasje in haar kast hangen, maar die random bij elkaar aantrekken zorgt niet meteen voor een succesformule. Daarom hebben we wat voorbeelden voor je verzameld van hoe je de denim trend van 2023 op een stijlvolle en fashionable manier kunt dragen. We zien dit seizoen veel verwassen spijkerstoffen, geprinte motieven, maar ook jeans versierd met opvallende details als strass steentjes. Hoe tof is dat?

Shop jouw favoriete denim items

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt door deze mooie denim outfits? Dan hebben we goed nieuws! Heel veel betaalbare webshops gaan namelijk ook al mee in deze toffe trend. Dat betekent dat je ook voor een zacht prijsje mee kunt doen aan deze trend. Heb je wat meer te besteden? Dan zijn er natuurlijk mega veel designers met denim in hun collectie. Scroll snel verder om jouw favoriete items te shoppen!

denim trend 2023 shop

  1. Meid in the City – €74,95
  2. FO-MO – €129
  3. Janice – €90
  4. Sistership – €44,95
  5. Manière de Voir – €75
  6. Floritzi – €29,97
  7. Esuals – €39,99
  8. Ego – €69