minre utrecht online shop of the week

Wekelijks laten we je kennis maken met een toffe online shop die je zéker moet leren kennen. Deze week is dat Minre. Deze webshop richt zich volledig op kleding en accessoires met een boho feeling. Het merk komt uit Utrecht en levert items van goede kwaliteit, altijd met het oog op de laatste trends.

Gilets en bonita bags

Ben je op zoek naar een mooi gilet? Dan moet je zeker de webshop van Minre checken. De shop heeft allerlei kleurrijke, fashionable varianten in hun collectie. Combineer het gilet met een mooie blouse en je ziet er binnen een handomdraai mooi afgestyled uit! Naast gilets verkoopt Minre ook bonita bags. Deze kleurrijke tassen zijn opvallend, stijlvol, maar weer met die boho twist. De tas zou zeker niet misstaan op het mooie Ibiza en past perfect bij de leuke outfits die je ook kunt shoppen in de webshop.

Shop onze favoriete items

Naast de gilets en bonita bags, vind je ook hele mooie andere kleding, schoenen en accessoires bij Minre. Ben je benieuwd geworden? Wij hebben onze favoriete items voor jou op een rijtje gezet. Deze kun je bestellen via hun webshop of je kunt langs gaan in de winkel in Utrecht.