oversized bomberjack

Een aantal jaar geleden waren bomberjacks al méga on trend en dit jaar maken ze een heuse comeback. Dat gebeurd onder het motto: ‘The bigger the better’, want oversized is hot. Super fijn, want je benen lijken met zo’n jas extra slank en het oversized model zit super comfortabel. Mooi én prettig om te dragen. Die trend wil je niet overslaan toch?

Groene bomberjacks

De groene kleur die geliefd is bij modehuizen als Bottega Veneta en Gucci zien we ook komend seizoen weer terug. De frisse groene kleur laat zich dan ook perfect lenen voor oversized bomberjacks en we zien dan ook vooral items in deze kleur voorbij komen. Natuurlijk zijn modellen in neutrals als beige en zwart ook helemaal goed, maar wil je er écht uit springen? Ga dan voor felgroen!

De perfecte tussenjas

Het bomberjack is de perfecte tussenjas. Niet zo warm als je winterjas, maar warm genoeg om je tijdens frissere lentedagen comfort te bieden. Daarnaast is hij ontzettend zacht, dankzij de gewatteerde stof. Combineer de jas met een mooie leren broek en een paar hakken, om zo een tof contrast tussen materialen en stijlen te creëren. Wil je ook zo’n tof oversized bomberjack? Shop hieronder onze favorieten van dit moment!

oversized bomber jacket

  1. Loavies – €69,99
  2. Monki – €60
  3. Loavies – €47,99
  4. Weekday – €89
  5. Urban Classics via Zalando – €76,49
  6. Boohoo – €50
  7. H&M – €84,99
  8. The Frankie Shop – €389