Niet alleen in fashion, ook in interieur zijn er ieder jaar nieuwe trends. Dit seizoen zien we veel power pastels. Dit zijn kleuren als roze, blauw, oranje en geel, gecombineerd met elkaar op een stijlvolle manier. Binnen de power pastels trend zien we veel vrolijk gekleurde vaasjes en kaarsen, maar ook gekleurde muren en meubels. Het is een trend die bij je moet passen, maar die zéker zorgt voor complimenten!

Power pastels meubels

Het samenstellen van je interieur begint natuurlijk bij je meubels. Wil jij gaan voor de pastel look? Dan zou je bijvoorbeeld voor een gele, blauwe of zelfs roze bank kunnen kiezen. Ook tafels, stoelen en kasten komen in deze vrolijke kleuren voorbij. Geen idee wat we bedoelen? Bekijk de mooie interieurs hieronder!

power pastels

Bijpassende accessoires

De juiste accessoires maken de power pastels trend compleet. Vaasjes, kussens, boeken, kaarsen, spiegels, lampen en ga zo nog maar even door. Door te kiezen voor accessoires in verschillende, contrasterende pasteltinten, creëer je in een handomdraai een super tof en uniek interieur. Door de vele combinaties die je kunt maken, heb je namelijk nooit hetzelfde interieur als een ander.

Creëer jouw eigen power pastels interieur

Ben jij helemaal om en wil je jouw huis ook inrichting in kleurrijke pasteltinten? Dan hebben wij hieronder een aantal super toffe items verzameld, waarmee jij alvast een begin kunt maken. Scroll snel verder en shop jouw favorieten door op de foto te klikken!

Living-in by Romy’s – €29,99