Het is ondertussen zomer en dat betekent dat het trouwseizoen al weer even aan de gang is. Bloemen, een prachtige trouwjurk én pak, muziek, lekker eten en natuurlijk niet te vergeten jouw jurk als gast. Het zijn de ingrediënten van een geslaagde trouwdag. Maar wat draag je nou eigenlijk naar een bruiloft? Het is uiteraard belangrijk dat je kijkt naar de dresscode van die dag. Sommige bruidsparen willen heel graag dat je een bepaalde kleur draagt of dat iedereen bijvoorbeeld in het lang komt. Zijn er wat minder restricties op het gebied van kleding? Dan kun je dragen wat je wilt, zolang het maar gepast is. Wij hebben hieronder een overzicht gemaakt van de mooiste outfits die jij kunt dragen naar een bruiloft. Met deze looks zie jij er áltijd goed uit en ga jij in gepaste stijl naar de trouwerij!

Roze

Roze is altijd een prima kleur. Momenteel is roze helemaal on trend, maar eigenlijk is het ook een kleur die altijd wel goed blijft. Of je kiest voor lichtroze of juist voor fuschia maakt niet zoveel uit. Combineer de jurk met rustige accessoires voor een klassieke look of accessoires in een andere felle kleur, voor een trendy outfit. Materialen die het altijd goed doen zijn satijn en zijde, maar ook in katoen zie je er top uit.

Groen

Misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt, maar groen kan echt de perfecte kleur zijn om te dragen naar een bruiloft. Er zijn namelijk ontelbaar veel mooie, groene kleur. Denk aan trendkleur Gucci-groen of juist aan mintgroen. Beide súper stijlvol en geschikt om te dragen op de mooiste dag van een van je vrienden of familie. Combineer de groene look met mooie muiltjes in bijvoorbeeld beige en je ziet er uit om door een ringetje te halen!

Blauw

Donkerblauw is een chique kleur, lichtblauw juist romantisch. Welke kleur blauw je ook kiest, eigenlijk zijn alle tinten wel geschikt voor een bruiloft. Door te kiezen voor een mooi materiaal van goede kwaliteit, zie je er in deze kleur namelijk altijd stijlvol uit. Combineer de jurk met beige accessoires en je bent ready to go!

Beige

Natuurlijke kleuren als beige en bruin zijn eigenlijk altijd goed. Je kunt ze combineren met zwart en wit, maar als je voor een fashionable look wilt gaan dan kun je het ook goed combineren met felle kleuren als roze en blauw. Dit zorgt voor een goed contrast, welke het altijd goed doet. Zorg dat je niet gaat voor crème kleurige jurk op een bruiloft, want dat ligt te dicht bij wit. Een goede beige jurk daarentegen, kan zeker wel!

Oranje

Het is misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt, maar oranje kan zomaar eens dé perfecte kleur zijn om te dragen naar een bruiloft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een perzikkleurige jurk? Mega stijlvol én momenteel helemaal on trend. Is de bruiloft midden in de zomer? Schuw dan niet voor een fellere oranje kleur. Door deze te combineren met stijlvolle, rustige items in basic kleuren, leg jij alle aandacht op je jurk!

Paars

Een kleur die we dit seizoen veel zien, is paars. En dan niet alleen pimpelpaars, maar ook lila en lavendel zijn graag geziene kleuren. Is het thema pastel? Dan weet je zeker dat jij hoge ogen gooit met een lila jurk. Is er geen thema? Dan kan iedere vorm van paars ook perfect. Het is een kleur die je niet heel veel ziet, dus opvallend doe je in deze tinten sowieso!