Wekelijks laten we je kennis maken met een toffe online shop die je zéker moet leren kennen. Deze week is dat The Lola Club. Deze webshop richt zich volledig op swimwear, active wear en loungewear en is ontzettend fashionable. Het merk komt uit Amsterdam en heeft de focus liggen op: stoffen van hoge kwaliteit, trendsettende pasvormen en knallende kleuren om de vrouwelijke vorm te complimenteren.

Collectie

De collectie van The Lola Club is er een waar jij waarschijnlijk alles van wilt hebben. Dankzij de goede kwaliteit en modieuze ontwerpen, is het nog knap lastig om een keuze te maken uit al het moois wat de webshop te bieden heeft. Zo vind je er de mooiste bikini’s en sportkleding, maar ook hele fijne truien en shorts. Allemaal in de leukste, opvallendste kleuren die je je kunt bedenken.

Shop items bij The Lola Club

Het bestelproces van de webshop is heel makkelijk. Ben je een nieuwe klant? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je bestelling! Ideaal, want het merk is betaalbaar, maar niet goedkoop. Om je een beetje bekender te maken, hebben we onze favorieten hieronder voor je op een rijtje gezet. Shoppen? Klik dan op de foto om direct te bestellen!