Korte jumpsuits, ook wel playsuits genoemd, zijn dé trend van deze zomer. Deze handige pakjes zijn schattig, vrouwelijk en de perfecte vervanger van jouw zomerjurk. Je hebt namelijk allerlei soorten en maten playsuits. Los, strak, met print of juist heel basic. Wel hebben de pakjes allemaal één groot voordeel. Het maakt niet uit of het waait, het maakt niet uit of je bukt of dat je gaat zitten: je outfit blijft keurig op zijn plek! Het broekje zorgt er ook voor dat je minder tot geen last hebt van schurende bovenbenen als het warm is. Reden genoeg dus om één of meerdere exemplaren van dit trenditem in jouw kast te hebben hangen.

Bloemenprints en materialen

Heel veel webshops verkopen op dit moment playsuits. Deze handige pakjes komen vaak in een vrolijke kleur of in bijvoorbeeld een bloemenprint. Ideaal voor de zomer. Maar ook in de winter kun je sommige playsuits nog dragen met een panty er onder. Denk bijvoorbeeld aan donker gekleurde playsuits of items die gemaakt zijn van denim. Deze zijn sowieso al wat warmer en ook ideaal voor als het ‘s avonds wat afkoelt, maar je toch graag met blote benen op pad wilt gaan.

Favoriete items

Om je een beetje te inspireren, hebben wij onze favoriete playsuits voor jou op een rijtje gezet. We hebben verschillende soorten en stijlen gekozen, zodat er altijd wel een item bij zit dat perfect is voor jou! Scroll snel verder en shop jouw nieuwe playsuit voor de zomer.