Dit seizoen zien we heel veel muiltjes en slippertjes. Muiltjes zijn eigenlijk slippers met een hak. Ideaal om te dragen naar je werk of naar je feestje, want je trekt de schoenen zo aan, ze zijn lekker luchtig, maar je ziet er toch netjes uit. Kies voor een basic kleur, zodat je de schoenen met al jouw zomerjurken kunt combineren. Gek op felle kleuren? Kies dan voor colourblocking en combineer jouw felgekleurde muiltjes met een andere kleur jurk! Met die combinatie ben jij deze zomer helemaal on trend.

Muiltjes met hak

Eigenlijk komen ze regelmatig terug, de muiltjes met hak. Merken als Acne, Steve Madden en Bibi Lou hebben de trend al omarmt en hebben hele toffe varianten in hun collecties opgenomen. De kleuren van dit seizoen zijn eigenlijk vooral beige en wit, maar ook felle kleuren als blauw, groen en roze. In deze kleuren zien we de muiltjes dan ook vooral verschijnen. Het fijne aan de schoenen is dat ze lekker zitten. Ze hebben namelijk een brede hak en aan de voorkant ook één of twee brede banden. Hierdoor kun jij de hele avond dansen zonder pijnlijke voeten te krijgen. Ideaal voor bijvoorbeeld een bruiloft!

Kleuren en soorten

Er zijn verschillende soorten muiltjes met hak. Dit seizoen zien we vooral muiltjes met brede bandjes. Qua hak zien we zowel blokhakken als kitten heels. Kitten heels zijn super vrouwelijk en blijven vaak opnieuw in de mode komen. Blokhakken zijn eigenlijk ook echte klassiekers en dat komt omdat deze hakken de meest comfortabele van allemaal zijn. Beide varianten kun je onder iedere outfit dragen. Of je nou een wijdere jeans draagt, een mooie pantalon of een jurkje of rokje, het staat altijd tof met muiltjes. Het zijn dus de perfecte schoenen om voor de lente en zomer in je kast te hebben staan.