Wekelijks laten we je kennis maken met een toffe online shop. Deze week is dat fashionstore Pritty Woman uit Deventer. Pritty Woman heeft zowel een fysieke winkel als een webshop, waar je voor een goede prijs de mooiste items kunt vinden!

Verschillende merken

In de shop van Pritty Woman vind je onder andere hun eigen kleding, maar ook een aantal bekende merken. Denk hierbij aan NIKKIE, Pinned by K, Malelions en Reinders. De kleding van Pritty Woman zelf heeft een fashionable en chique uitstraling. Denk aan veel natuurlijke en luxe kleuren, gouden knoopjes en mooie materialen. In hun collectie vind je kleding voor zowel jong als oud, dus mocht je zin hebben om een dagje te gaan shoppen in Deventer: je kunt prima met je dochter of moeder gaan!

Jurken, playsuits en schoenen

De collectie van Pritty Woman is vrij uitgebreid. Vooral de categorieën jurken, jumpsuits & sets en schoenen zijn onze favoriet! Deze categorieën bevatten namelijk allemaal musthaves voor de lente/zomer van 2022 en wij laten je graag zien welke items wij het allermooist vinden. We hebben er hieronder een overzichtje van gemaakt, dus scroll snel verder en shop jouw nieuwe zomergarderobe bij elkaar!