Je kent ze wel, van die handige jurkjes die je iedere dag van de zomer wel wilt dragen. Ze zijn leuk van zichzelf, geschikt voor bijna iedere gelegenheid en heel makkelijk chiquer of meer casual te maken. Dat doe je door ze te combineren met de juiste accessoires en schoenen. Ga je naar het strand? Kies dan voor een grote shopper en een paar mooie sandaaltjes. Ga je uiteten? Draag de jurkjes dan met mooie hakken en een kleine baguette bag. 

Roze

Roze is uiteraard onze all time favorite en deze zomer is deze kleur ook nog eens helemaal on trend. Het maakt niet zoveel uit of je kiest voor felroze, lichtroze of fuchsia: met roze zit je eigenlijk altijd wel goed! Dit seizoen zien we veel satijnen stoffen. Dit is een materiaal waar roze ook heel mooi op uit komt!

Groen

Groen is dé kleur van 2022. Merken als Gucci en Bottega Veneta hebben de kleur volledig omarmd en wij kunnen eigenlijk alleen maar hetzelfde doen! Vooral de wat fellere kleuren groen zie je veel terug in de winkels en dat is dan ook precies de tint waar jij voor wilt gaan deze zomer.

Wit

Wit gaat uiteraard nooit uit de mode en staat echt prachtig bij een gebruinde huid. Het is daarmee dus de perfecte kleur om te dragen in de zomer! Nog een bijkomend voordeel: wit is het minst warm van alle kleuren om te dragen. Daarnaast is een witte jurk een heel goed item om in te investeren. De jurk never goes out of style en kun je dus jaar na jaar weer opnieuw dragen.

Beige

Nog al zo’n kleur waarmee je eigenlijk altijd goed zit: beige. Beige is een klassieke kleur die zich heel makkelijk laat combineren met andere kleuren. Juist in combinatie met felle kleuren als groen en roze komt beige goed tot zijn recht. Ook met wit en zwart kun je je beige jurk heel goed stylen.

Blauw

Azuurblauw, hemelsblauw, babyblauw, donkerblauw, eigenlijk zijn ze allemaal perfect voor de zomer. Een blauwe kleur geeft altijd een nette uitstraling en staat bij iedere haarkleur. De perfecte blauwe zomerjurk voor iedere dag is dus ook echt een musthave voor de garderobe van iedere vrouw.