koningsdag outfit oranje

April is begonnen en dat betekend dat het bijna Koningsdag is! Na 2 jaar Corona feestjes is het eindelijk weer mogelijk om naar een festival, kroeg of ander feest te gaan en daarvoor heb jij natuurlijk de perfecte, Koningsdagproof outfit nodig. Uiteraard kun je kiezen voor rood/wit/blauw, maar oranje blijft toch het leukst. Handige bijkomstigheid: oranje is dit seizoen helemaal on trend!

Oranje kleding

Een item dat we dit jaar gegarandeerd heel veel gaan zien tijdens dit koningsfeest is de oversized oranje blouse. Dit item is sowieso al erg populair en laat zich perfect lenen voor de temperatuur van dit moment. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor een oranje jurkje, top of broek. Het ligt er natuurlijk aan of je een binnen- of buitenfeestje hebt en de meest geschikte dresscode verschilt ook per locatie. Om je wat inspiratie te geven hebben we onze favoriete oranje items voor jou op een rijtje gezet. In welke look gaan we jou dit jaar zien?