Dit seizoen zien we ze echt o-ve-ral: grote, gekleurde blouses. Het is een trend die vooral heel comfortabel is en over lijkt te komen van de vorige seizoenen, waarin er veel thuis werd gewerkt. We mogen nu weer naar kantoor en naar school, maar hebben nog een genoeg gekregen van oversized, comfy kleding. Daarom zijn deze blouses het perfecte compromis! De blouse valt lekker ruim en vooral in een opvallende kleur is het een echte eye-catcher. 

Felle kleuren

Bij deze trend is het eigenlijk vooral belangrijk dat je je blouse de keypiece van je outfit laat zijn. Ga dus voor een felle kleur als oranje, roze of dé kleur van dit seizoen: groen! De opvallende kleuren zorgen ervoor dat je meteen een stuk bruiner lijkt en ze zijn heel makkelijk te combineren. Draag de blouse op een mooie, lichte spijkerbroek, wit rokje of zwarte leren broek. Eigenlijk kun je er alle kanten mee op. Ga je een dagje naar het strand? Dan kan je de blouse ook prima over je swimwear dragen!

Hoe draag je de oversized gekleurde blouse?

Veel fashion influencers als Kendall Jenner, Anna Nooshin en Sophia Dorena. Zij stylen de blouse vaak met een strakke top eronder en dan de blouse wijd open. Ook wordt de blouse opgeknoopt, om wat meer taille te creëren. Je kunt dus heel veel kanten op. Wil je de blouse netjes dragen? Draag hem dan met een paar mooie hakken en een rok. Wil je een sportieve look? Dan kun je hem combineren met shorts, een bandeau crop top en sneakers. Ook helemaal verliefd geworden op de oversized gekleurde blouses? We hebben hier onder onze favoriete blouses voor jou op een rijtje gezet. Klik op de foto om het item te shoppen!