sequin dress lumina

Wekelijks praten we je bij over een fashion webshop die jij zéker wilt leren kennen. Deze week is dat Lumina. Lumina is een Italiaanse webshop met opvallende, kleurrijke items. Het zijn unieke kledingstukken die je niet bij iedere webshop vindt. Daarnaast hebben ze vaak items die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden, waardoor je kunt mixen & matchen.

Uitgebreide collectie

De collectie van Lumina bestaat uit veel verschillende items. Je kunt in deze shop gemakkelijk jouw hele nieuwe zomergarderobe samenstellen en geloof ons, dat wil je ook echt! Dit seizoen zien we de kleur geelgroen heel veel terug en ook bij Lumina vind je deze toffe tint. De mooiste jurkjes, shorts, en blouses in een goede kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs, dát is Lumina. Ben je benieuwd geworden? We hebben onze favoriete items hieronder voor je op een rijtje gezet.