In de winter dragen we allemaal laarzen. Lang, kort, donker, licht, ieder model is geschikt. Toch zien we steeds vaker influencers voorbij komen die hun laarzen ook in de lente en zomer door dragen. Maar welke laarzen zijn hier eigenlijk geschikt voor? We hebben hieronder een lijstje gemaakt met fashionable laarzen die je ook komende lente nog kunt dragen!

Cowboylaarzen

De absolute favoriet van de afgelopen seizoenen is ongetwijfeld de cowboylaars. We zien steeds meer opvallende modellen voorbij komen en het is leuk dat deze trend zich steeds blijft ontwikkelen. Daarnaast staan deze laarzen ontzettend goed bij zowel een broek als jurkje en dat maakt ze geschikt om ze het hele jaar door te dragen!

Nelson – €129,99

Most Wanted – €59,99

Sacha – €149,99

Chelsea boots

Deze platte laarzen zijn makkelijk aan te krijgen, maken je outfit direct stoer en zijn zowel met broeken en jurkjes te stylen. Dankzij de wat kortere lengte zijn dit de ideale laarzen voor de lente, zeker als ze een wat lichtere kleur hebben.

Hoge laarzen

Het afgelopen seizoen waren hoge laarzen weer ontzettend populair. Op Instagram zien we dan ook veel fashion influencers deze laarzen combineren met hun lente jurkjes en rokjes. Handig, want ze houden je benen heerlijk warm op dagen dat het eigenlijk nog net een beetje fris is om je zomerjurken te dragen!