De eerste mooie dagen van het jaar zijn een feit en de winkels hangen al vol met de mooiste lente outfits. Dat betekend ook dat het tijd is om te gaan kijken naar de trends van komend seizoen. Zo zien we in de lente dat de Y2k trend door blijft zetten en dat badmode een onderdeel gaat worden van onze dagelijks kleding. Ook zul je veel lichtgeel en andere lichte, frisse kleuren gaan zien. Reden genoeg dus om de swimwear trends van 2022 eens goed onder de loep te nemen!

Cut outs

Badpakken met cut outs zijn al jaren terug te zien op de catwalk, maar dit seizoen gaan we het ook écht dragen. Er is niet één specifieke cut out die de show steelt, maar we zien juist heel veel verschillende variaties. Cut outs bij het decolleté, bij de buik of op de heup, het kan allemaal dit seizoen.

Assymetrisch

De one shoulder badpakken en bikini’s zijn dit seizoen ongekend populair. Eigenlijk is dit de allergrootste trend van zomer 2022. Deze trend is heel gemakkelijk te combineren met andere swimwear trends als de cut out en hoog uitgesneden broekjes.

Josh V via Winkelstraat – €59,90

Ingewikkeld

Bandjes, strikjes, knopen, je kunt het zo gek niet bedenken, maar iedere manier van jezelf inwikkelen in je swimwear is dit seizoen on trend. Een extra bandje rondom je middel, maar ook onder je borst, over je buik of rug is wat jij dit seizoen moet willen. Met onderstaand badpak en bikini ben jij helemaal ready voor een fashionable zomer!

Diep decolleté

Hoe dieper, hoe beter lijkt het wel dit seizoen. We zien heel veel zéér laag uitgesneden decolletés bij badpakken deze zomer. Super handig, want hoe minder stof, hoe bruiner je wordt!

Hoog uitgesneden broekje

Bikinibroekjes zijn dit seizoen hoog uitgesneden en laten weinig aan de verbeelding over óf zijn juist gemaakt van veel stof. Er is best wel veel keuze en wij zijn blij dat we het niet alleen meer hoeven te doen met de gestrikte mini broekjes! De hoge uitsnede zorgt ervoor dat je billen mooi uit komt en in een verhoogd broekje kun je je soms een stuk comfortabeler voelen. Het is een van de grootste swimwear trends van 2022!