Het is weer winter en dat zorgt voor nieuwe, warme trends! De gebreide truien mogen weer uit de kast en dit seizoen zien we veel items die je ook écht warm houden. Denk aan hoge laarzen, dikke knitwear, maar ook puffy jassen. Vooral gewatteerde jassen zijn momenteel on trend. Van die heerlijke coats die ergens wel wat weg hebben van een slaapzak met mouwen. De lange, gewatteerde jas mag dus niet ontbreken in jouw wintergarderobe!

Hoe combineer je de lange winterjas?

We zagen de jas vorig jaar al wel eens voorbij komen, maar de trend krijgt dit seizoen pas echt voet aan de grond. We zien veel influencers voorbij komen met deze jas en dat is niet zo gek. De jas is warm en comfortabel en kan gedragen worden door ieder figuur. Je hebt varianten die wat meer getailleerd zijn, maar ook oversized varianten. Het is maar net waar jij je comfy bij voelt! De jas is tof te combineren met een leuke gebreide muts en een paar sneakers, maar ook met een coltrui en hoge laarzen. Kies voor een basic kleur om de jas bij al jouw outfits te dragen, of juist voor een opvallende kleur om écht op te vallen. We hebben onze favorieten hieronder voor je verzameld. Klik op de foto om jouw nieuwe jas te shoppen!