Een paar jaar geleden maakte deze jas al een comeback, maar ook dit seizoen is de lammy coat (ook wel shearling coat genoemd) weer helemaal on trend!

De perfecte winterjas

De lammy coat is een jas gemaakt van het dubbelzijdige schapenvel. De leren zijde aan de buitenkant en de warme, lammy zijde aan de binnenkant. De jas houdt lekker veel warmte vast en is daardoor een zeer geliefde winterjas. Dat je hij daarnaast ook nog eens heel fashionable is en makkelijk te combineren is met al jouw favoriete looks, kun je je ongetwijfeld voorstellen.

How to wear your lammy coat?

Doordat de lammy coat van origine een pilotenjas is, is heeft hij een hele stoere en stijlvolle uitstraling. Je kunt jouw lammy coat op veel verschillende manieren combineren. Natuurlijk kun je de jas dragen op een jeans, in combinatie met een coltrui en stoere laarsjes. Dit is een hele makkelijke look, die het altijd goed zal doen. Toch kun je de lammy coat ook dragen op een rokje of jurk. Door verschillende stijlen met elkaar te combineren, creëer je namelijk een hele interessante look! Hieronder vind je de mooiste lammy coats van dit moment op een rijtje.