tes studio

Wekelijks laten we je kennis maken met een toffe online shop. Deze week is dat TES STUDIO. TES STUDIO is een Nederlandse online boutique met veel fashionable items in hun assortiment. Op dit moment is het sale bij Tes Studio en geloof ons; die wil je niet missen!

De naam TES STUDIO staat voor Timeless Elegant en Stylish designs, daarnaast is het ook de naam van de eigenaresse. Het is een webshop die zich richt op mooie stoffen en kwaliteiten en tijdloze designs. In het assortiment van de webshop vind je dan ook veel perfecte basics. Items die je naadloos met elkaar kunt combineren en die je jaren kunt dragen. De prijzen van TES STUDIO zijn ook heel zacht en dat is weer fijn voor je portemonnee. Naast kleding vind je in de shop ook mooie accessoires, zoals tassen en mutsen.

Favorieten uit de sale

Om je een impressie te geven van de collectie van TES STUDIO, hebben wij onze favoriete items uit de sale voor jou op een rijtje gezet. Je vindt in de sale zowel mooie basics als opvallende eye-catchers en wij weten zeker dat er iets voor je tussen zit! Scroll snel verder en ontdek deze toffe online shop of the week.