You love them or hate them. Dat is waarschijnlijk de beste omschrijving van Uggs. Deze onwijs comfy laarzen waren een aantal jaar geleden niet weg te denken uit het straatbeeld. Dit tot afgrijzen van sommige mensen. Maar laten we eerlijk zijn; de schoenen zijn misschien niet de mooiste op aarde, maar ze zijn heel fashionable te dragen én ze zitten echt hemels.

Ze mogen weer uit de kast

Het lijkt er op dat Uggs dit seizoen een ware comeback gaan maken. Diverse celebrities als Bella Hadid en Hailey Bieber zijn al gespot met de pantoffels aan hun voeten en maken er hele toffe combinaties mee. Het lijkt er dus op dat jij jouw oude vertrouwde schoenen weer uit de kast kunt halen en met warme voetjes de winter door kunt! Wij zijn uiteraard al helemaal om, want wat een toffe looks zijn er weer gemaakt met de schoenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Uggs onder je flared broek?

Combineren van Uggs anno 2022

Het zijn dit seizoen niet alleen de standaard Uggs die we voorbij zien komen, maar ook vernieuwende modellen. Zo zagen we een model met een ritsje op de bovenkant, waardoor je een beetje het biker boot idee krijgt. Ook heeft Uggs op dit moment een lage variant in hun assortiment, welke ook een graag geziene schoen aan het worden is. We hebben hieronder wat toffe beelden van fashionista’s met Uggs verzameld, zodat jij helemaal geïnspireerd kunt raken. Want zeg nou eerlijk: we willen allemaal dat deze schoenen terug on trend komen, toch?!