Nu Sinterklaas achter de rug is, komen de andere feestdagen steeds dichterbij. Kerst en oud & nieuw zijn ontzettend gezellige feestdagen, maar wat doe je aan? Wij zijn op onderzoek gegaan naar de mooiste feestjurken voor deze dagen en we hebben ze voor je op een rijtje gezet. Ook hebben we onderscheid gemaakt in de verschillende stijlen, want iedereen heeft uiteraard een andere dresscode. Ga jij voor opvallende glitters of juist wat rustiger satijn?

Pailletten jurk

Een paillettenjurk is heerlijk opvallend, super vrouwelijk en komt in vele soorten en maten. Hou je van een strakke jurk of juist van een wat losser model? Met een pailletten jurk is het altijd feest.

Metallic glitterjurk

Metallic en glitter zijn de perfecte combinatie voor de feestdagen. Draag een item met deze kleur en jij bent helemaal ready to party! Onderstaand vind je onze favorieten. Shop ze meteen door te klikken op de foto of het linkje eronder.

Unique the label – €79,99

Little black dress

De little black dress is dé klassieker op het gebied van jurken. Met zwart zit je altijd goed en de kleur staat iedereen prachtig. Combineer met wat metallic items en je bent klaar voor de feestdagen!

Gekleurde feestjurk

Ben je niet zo gek op pailletten en glitter, maar vind je het wel leuk om op te vallen tijdens de feestdagen? Met onderstaande jurken zit je sowieso goed. Draag er een paar mooie hakken onder een een leuke tas en je het feest kan beginnen!

Maxi jurk

Een maxi jurk is een echte eye catcher, dus met deze jurk steel jij ongetwijfeld de show. Of je nu gaat voor super opvallend metallic, of juist voor rustig zwart, een maxi jurk is áltijd geschikt om te dragen tijdens de feestdagen.