Dit keer geen webshop, maar een merk dat we graag met jullie delen, namelijk Selected Femme. Dit toffe Deense merk maakt de mooiste basics én keypieces. De collectie bestaat namelijk altijd uit de beste essentials die je ieder seizoen weer nodig hebt, zoals: een zwarte blazer, gebreide trui, pantalon, mantel jas, witte blouse, etc. Aan deze basic collectie voegen ze vervolgens de perfecte eye-catchers toe die de waarden van het merk perfect uitstralen. Selected Femme zorgt er met hun kleding voor dat je er altijd stijlvol uit ziet en kwaliteit draagt die ontworpen is om lang mee te gaan.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij Selected Femme ontzettend hoog in het vaandel. Ze streven er altijd naar om de huidige collectie nog duurzamer te maken dan de voorgaande en dat is iets wat wij natuurlijk alleen maar toejuichen! Selected Femme is onderdeel van Beststeller en verkoopt naast dameskleding ook herenkleding onder het label Selected Homme. Beide merken zijn gericht op het creëren van minimalistische kleding van premium kwaliteit. Onder Bestseller allen ook merken als Noisy May, Y.A.S. en Jack & Jones.

Favorieten

We hebben onze favorieten dit keer opgesplitst in twee delen: de basics en keypieces. Zo kun jij gemakkelijk je hele nieuwe garderobe bij elkaar shoppen in een handomdraai! Klik op onderstaande foto om direct jouw favoriete items te bestellen.