De afgelopen 2 seizoenen zagen we het jasje al heel vaak voorbij komen; de shacket! De shacket is een combinatie tussen een jasje en een blouse. Je kunt het jasje op veel verschillende manieren combineren en hij maakt je outfit nét even wat stoerder. Je vindt de jasjes in veel soorten en maten, maar vooral de geruite variant is populair. Toch willen wij ook nog even pleiten voor de beige variant van de jas, want deze fashionable kleur kun je met bijna alle andere kleuren combineren. Wel zo handig als je je shacket dagelijks wilt dragen!

Hoe draag je de shacket?

Je kunt de jas op verschillende manieren combineren. Kleed jij je graag stoer? Combineer hem dan eens met een losse jeans en een strakke top. Zo zie je je slanke silhouet, maar oog je toch cool. Vind je die look net even wat te baggy? Probeer dan eens een riem te dragen over het jasje. Dit zorgt ervoor dat je een slanke taille creëert en het oogt súper vrouwelijk. Leuk met een coltrui, leren broek en een paar hoge, chunky boots! Om je een handje te helpen, hebben wij onze favoriete shackets voor jou op een rijtje gezet. Scroll snel verder en shop jouw favo jasje meteen, door op de foto te klikken!