De winter staat om de hoek en de dagen worden korter. De winterkleding mag dus weer uit de kast en dat betekend ook dat het weer tijd is om de laatste trends te shoppen! Qua schoenen heb je dit seizoen heel veel keus en daarom hebben wij dé schoenentrends van winter 2021 voor jou op een rijtje gezet!

Hoge chunky boots

Deze laarzen maakten vorig jaar hun intrede en winnen steeds meer terrein. De grove zool zorgt ervoor dat de hoge laarzen een stoere uitstraling hebben en lekker comfortabel zitten. Je kunt de schoenen makkelijk combineren met je favo jeans, maar ook onder een jurkje.

Stradivarius – €59,99

Laarzen met puntneus

Ook deze trend gaat al een paar jaar mee, toch is de puntneus populairder dan ooit. Vooral in combinatie met een hoge hak doet deze trend het goed. Durf jij de sexy stiletto hak aan of ga jij liever voor een stoere blokhak?

Metallic schoenen

Dit seizoen is glitter en glamour dé trend. Dat zien we terug in kleding en accessoires, maar zeker ook in schoenen. Zilver, goud, maar ook metallic paars zien we terug in de huidige collecties. Deze trend is makkelijk te combineren, want metallic laarzen staan prachtig bij al jouw basic outfits!

Ultra strakke laarzen

Naast dat we dit seizoen veel slouch boots zien (wijde, afzakkende laarzen), zijn de super strakke laarzen weer helemaal terug. Deze laarzen zorgen ervoor dat je er super slank uit ziet en zien er heel tof uit onder een jurk of in combinatie met een skinny jeans of strakke leren broek. Ook zien we deze winter veel legging achtige broeken, welke perfect matchen met deze laarsjes.