De gestreepte trui is een all time favorite. De trui werd vorig jaar een mega hit en deze trend zet ook dit seizoen door. De truien zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Zo heb je bijvoorbeeld oversized, grof gebreide truien, maar ook gestreepte coltruitjes. Het is dus echt een trend die voor iedereen toegankelijk is!

Investment piece of fast fashion

Ben jij iemand die graag investeert in tijdloze klassiekers of shop je juist graag ieder seizoen een nieuwe garderobe. Wat je voorkeur ook heeft, er zijn truien verkrijgbaar in iedere categorie. Het voordeel van zo’n investering is dat je trui lekker lang mee gaat, je waarschijnlijk betere kwaliteit koopt én dat je duurzaam bezig bent. Niet gek om daar eens over na te denken! Omdat we graag iedereen blij maken met de laatste trends, hebben we onze favoriete gestreepte truien voor je op een rijtje gezet. Zo shop je snel een fashionable trui!