Onze favoriete tijd is weer aangebroken: SALE! De beste tijd om de mooiste items voor een betaalbare prijs te shoppen is nu en het fijne is, dat je de items die je nu scoort ook gewoon nog kunt dragen. Ben jij wel gek op lage prijzen, maar heb je geen zin om uren te speuren naar de mooiste spulletjes? Dan hebben wij het heel makkelijk gemaakt voor je. Wij hebben onze favoriete sneakers uit de sale voor jou op een rijtje gezet. Scroll snel verder om ze te shoppen!

Witte sneakers

Een echte klassieker, die witte sneaker. Je kunt ze (bijna) overal onder dragen, ze zijn makkelijk met andere kleuren te combineren en ze gaan nooit uit de mode. Een echt investment piece dus!

Beige sneakers

Ook beige sneakers zijn perfect te combineren. Ze zijn net even wat minder besmettelijk dan witte sneakers en iets minder opvallend. Handig als je bijvoorbeeld een drukke print draagt. Beige sneakers zijn het allermooist in combinatie met een donkerblauwe outfit!

Zwarte sneakers

Ze waren een tijdje volledig uit het straatbeeld verdwenen, maar dit seizoen en de komende seizoenen, gaan we weer steeds meer zwarte sneakers zien. Handig ook, want je kunt ze zowel in de zomer als winter dragen en ze zijn super makkelijk te combineren. Een ware musthave dus om toe te voegen aan je garderobe.

Gekleurde sneakers

Niet altijd makkelijk te combineren, maar wél heel leuk: gekleurde sneakers. Of je nou gek bent op felle kleuren, pasteltinten of de hele regenboog, met gekleurde sneakers zit je eigenlijk altijd goed. Draag de opvallende schoenen met een basic outfit en je ziet er altijd fashionable uit.

Metallic sneakers

De meest glamorous sneakers zijn overduidelijk metallic sneakers. Goud, zilver, brons, het is allemaal even chique en als je het op de juiste manier combineert, kun je ze bijna als basics dragen!