Wekelijks laten we je kennis maken met een toffe webshop. Deze week is dat Mimos Boutique. Deze leuke boutique heeft zowel een fysieke winkel, die zit gevestigd in Schijndel, en een webshop. De collectie van Mimos bestaat uit items voor zowel jongere als oudere dames. Handig dus om eens samen met je moeder, dochter of vriendin een bezoekje te brengen aan deze shop!

Trendy collectie

In het assortiment van Mimos Boutique vind je veel fashionable items. De laatste trends zijn direct terug te spotten in de shop en op Instagram maakt de winkel de mooiste looks, om jou mee te inspireren. Je vindt in de winkel en online zowel kleding als accessoires en schoenen, allemaal voor een fijne prijs. Zo shop je er al een jurkje voor €27,95 en een paar schoenen voor €39,95. Het team van Mimos bestaat onder ander uit Imara en Riane. Deze dames staan zelf ook model voor de shop en showen je alle items stuk voor stuk op de webshop en op Instagram.

Favoriete items

De collectie van Mimos Boutique wisselt regelmatig, dus als je een mooi item ziet, is het zaak dat je er snel bij bent! Om je te laten zien hoe leuk de collectie is, hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet. Scroll snel verder en klik op de foto om de producten te shoppen.