Deze zomer zijn de schoenentrends volledig gericht op de 90’s. Vorige zomer zagen we al sandalen met vierkante neuzen, maar dit seizoen is het de platform teenslipper die de show steelt. De 90’s vibes zijn weer helemaal terug met deze schoenen en wij laten je graag zien hoe je de slippers combineert op een stijlvolle manier!

Casual met een split jeans

Heb jij dit seizoen een split jeans aangeschaft? Dan is dit het perfecte moment om hem op een mega fashionable manier te dragen! Combineer de broek met een paar mooie platform teenslippers en draag er een korte top op. Draag er wat smiley sieraden bij en jij bent helemaal ready voor de summer of love!

Chique met een satijnen jurk

Een jurk van satijn is eigenlijk altijd stijlvol en klassiek. Combineer de look met deze mooie 90s sandaaltjes en je ziet er uit om door een ringetje te halen. Ideaal als je een diner hebt of een romantische date! Uiteraard kun je deze look ook prima dragen naar je werk, met een mooi colbertje over de jurk heen.

Ton-sur-ton

Door je hele outfit in één kleur te houden, creëer je automatisch een fashionable look. Door te kiezen voor zwart, blijft je outfit stoer en casual. De outfit leent zich op die manier ook súper goed om te experimenteren met felgekleurde accessoires, of juist wit. Zo zorg je dat je er niet saai uit gaat zien, maar juist héél fashionable.

Zomers onder shorts

Ben je net als wij gek op korte broeken? Dan heb je geluk! Je favo shorts zijn namelijk perfect te matchen met deze opvallende slippers. Of je nou kiest voor een jeans model of een stoffen broek, de combinatie ziet er altijd top uit! Combineer de shorts met een blazer voor een sophisticated look.