Wekelijks laten we je kennis maken met een toffe online shop. Deze week is dat Cider. Cider is een webshop waar je vanuit de hele wereld kunt bestellen. Het merk focust zich vooral op jou als klant. Jij bent degene die hun outfits speciaal maakt, waar je ook bent en hoe je het ook draagt. Het is dus een merk dat je graag het gevoel geeft dat jij de mooiste versie van jezelf bent.

Zero waste

Cider is een merk waar je altijd pre-order shopt. Ze doen dit, zodat ze geen kleding over houden die vervolgens weggegooid moet worden. De levertijd is hierdoor iets langer, maar het is altijd fijn om te weten dat je bij draagt aan een betere wereld, toch? De prijs daarnaast, is wel erg laag. Voor nog geen €25 shop je al een mooie jurk en tops en broeken zijn zelf voor nog goedkoper te verkrijgen. De kwaliteit is prima en de materialen juist gekozen voor de kledingstukken.

Onze favorieten

We hebben speciaal voor jou onze favorieten uit de collectie van Cider op een rijtje gezet. Je kunt de kledingstukken hieronder meteen shoppen, dus scroll snel verder!