dress jodie miss june

Wekelijks laten we je kennis maken met een toffe webshop. Deze week is dat het heerlijk zomerse merk Miss June. Miss June verkoopt dé perfecte kleding voor op het strand of de boulevard. 

Miss June is een Frans kledingmerk. Het merk heeft de mooiste strandjurken en blouses in hun collectie, waardoor jij er direct effortless cool uit ziet. Het zijn jurken waarmee jij de show steelt bij iedere beachclub. Of je nu naar Ibiza, Mallorca, Griekenland of Thailand gaat, met een outfit van Miss June sla jij de plank nooit mis. De prijzen van Miss June liggen wat hoger, maar dit is duidelijk terug te zien in de kwaliteit van de kleding. Echter is het zo, dat ze jaarlijks een hele fijne sale hebben, waarin jij items shopt met wel 70% korting! Lucky you, want op dit moment is deze top sale aan de gang! Om je te helpen een keus te maken uit de uitgebreide collectie, hebben we onze favorieten uit de webshop voor jou op een rijtje gezet. Scroll snel verder en zie wat Miss June jou te bieden heeft.