Een designertas staat bij de meeste vrouwen hoog op hun wishlist. Echter zijn de tassen vaak ontzettend duur en dus niet zomaar binnen handbereik. Gelukkig zijn er zeker ook designermerken die wél betaalbaar zijn (of in ieder geval in de sale) en die zeker niet mogen ontbreken in jouw tassencollectie. 

Zowel de echte basics, zoals een zwart leren crossbody tasje, als opvallende modellen designer tassen zijn verkrijgbaar voor een leuke prijs. Zoek jij zo’n betaalbaar tasje? Dan is het altijd een slim idee om even de sale pagina’s van onder andere Farfetch, Fashionette, My Theresa, de Bijenkorf en Zalando te checken. Ook via de app Zalando Lounge kun je vaak designeritems scoren voor een goede prijs. Handig om te weten!

Ben je niet gek op snuffelen tussen al deze webshops? Dan hebben we het nog makkelijker gemaakt voor je. Hieronder hebben we namelijk 12 betaalbare designertassen voor jou op een rijtje gezet. De meeste items komen uit de sale, dus ben je verliefd geworden, bestel dan snel om teleurstellingen te voorkomen!