Een paar goede sleehakken kunnen zo handig zijn om in je kast te hebben staan. Heb je een feestje en wil je graag hakken dragen, maar wil je ook nog normaal kunnen lopen aan het eind van de avond? Dan is de sleehak dé perfecte schoen om te dragen.

In de zomer zien we vooral veel sleehakken met een rieten zool. De espadrilles met hak geven je outfit daardoor meteen een super zomerse uitstraling en het kleurt eigenlijk ook nog eens bij al jouw outfits. Wel zo handig dus om voor een paar perfecte basic sleehakken te kiezen! Denk je nu meteen aan zwart? Beige, donkergroen, lichtgrijs of lichtroze zijn ook basic, maar toch net even een tikkie anders. Daarnaast kleuren deze tinten vaak ook nog beter bij je zomerse outfits, die vaak niet zwart zijn van kleur.

Wij hebben een lijstje voor je gemaakt van onze perfecte, zomerse sleehakken. Deze sleehakken zijn comfortabel, stijlvol én dit seizoen ook weer helemaal on trend. Welke paar ga jij shoppen?