Wekelijks laten we je kennis maken met een toffe webshop. Deze week is dat het designermerk Juliet Dunn. Juliet Dunn verkoopt dé perfecte kleding voor de zomer. 

Juliet Dunn is een luxury resort en beachwear merk. Ze maken de mooiste zomerjurken, broekjes, kaftans en alles wat daar tussenin zit. De collectie van het merk is geïnspireerd op India en er wordt altijd gebruik gemaakt van natuurlijke, fijne en luchtige materialen.

Bohemian in Londen

Het merk is afkomstig uit Londen en heeft een bohemian look en feel. De items van Juliet Dunn zijn echte parels en zijn dan ook niet goedkoop. Toch is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in hun collectie. De items zijn namelijk van ontzettend goede kwaliteit en dus met recht een investment piece te noemen. De collectie is ontzettend tijdloos en wij weten wel zeker dat jij iedere zomer weer blij bent om jouw items van Juliet Dunn weer te kunnen dragen!

We hebben een selectie gemaakt van onze favorieten van het merk. Welk kledingstuk ga jij zeker opnemen in jouw collectie?