zimmermann resort 2021

Het warme weer laat helaas nog even op zich wachten, maar er zijn gelukkig wél weer opties om aankomende zomer de zon op te zoeken! De grenzen gaan weer open en jij kunt in de vakantie de stranden (of zwembaden) van Spanje, Italië en Griekenland weer onveilig gaan maken. Maar dat wil je natuurlijk wel doen in een bikini of badpak dat geïnspireerd is op de laatste trends. Daarom hebben wij een mooi lijstje gemaakt met dé swimwear trends van 2021.

One shoulder

De one shoulder badpakken en bikini’s zijn terug van weggeweest. Deze asymetrische badkleding is een echte musthave aan het water dit seizoen. De badpakken en bikini’s sluiten naadloos aan om jouw curves en zorgen ervoor dat jouw figuur er nóg beter uit ziet. Need I say more?

bydeme lurex badpak babyblue

ByDeme – €34,95

Cut out

Een trend die we al jaren terugzien bij badpakken is die van de cut outs. Een open stukje bij je buik of rug zorgt ervoor dat jouw badpak er net even wat spannender uit ziet. Het is niet per se de meest geschikte trend voor ieder lichaam, maar zeker de moeite waard om eens te proberen!

High cut

Dit geldt eigenlijk voor álle badpakken en bikini’s dit seizoen: kies een broekje dat hoog uitgesneden is. Je billen worden er ronder in en lijken groter, je lijkt slanker én het is helemaal on trend. Eigenlijk hoeven we niks meer te zeggen, high cut swimwear is de fijnste trend van dit seizoen!

Pasteltinten

Pasteltinten zijn niet alleen populair in gewone kleding, maar ook steeds meer swimwear is verkrijgbaar in deze zachte kleurtjes. Lila, lichtroze, mint en babyblauw zijn here to stay en als jij er fashionable uit wilt zien op het strand, is dit een fijne trend om aan mee te doen. Word je snel bruin of ben je getint? Dan is deze trend helemaal top voor jou. Door de zachte kleuren lijk jij namelijk nóg bruiner.

Dierenprint

Niet geheel verrassend, want we zien al jaren veel dierenprintjes op swimwear, maar ook dit seizoen blijft dierenprint de populairste print voor zwemkleding. Zebra, luipaard, tijger, het kan zo gek als jij wilt!

Mini broekjes

Het was in de 80s al een trend, maar dit seizoen is het mini bikinibroekje weer helemaal terug. Hoe minder stof, hoe beter, lijkt het wel. Het broekje zorgt er in ieder geval voor dat jij lekker bruin wordt, dat is een ding wat zeker is! Durf jij hem al aan?