De trends van dit seizoen hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn comfortabel. Hoe fijn en handig dat is weten we allemaal, want de trend is terug te zien in letterlijk alle kledingstukken die je momenteel in de winkels ziet hangen. Zo ook bij jeans. De jeans trends van dit seizoen zijn best wel verschillend van voorgaande jaren en om je een goed overzicht hiervan te geven, hebben wij een lijstje met jeans trends voor jou samengesteld!

Straight jeans

Je kunt eigenlijk wel vaarwel zeggen tegen je skinny jeans, want straight jeans zijn dé jeans van 2021. De wijde broek is helemaal on trend en je kunt hem nóg stijlvoller maken door te kiezen voor een model met een splitje aan de zij- of voorkant.

Wide leg jeans

De high waisted wide leg jeans staan eigenlijk prachtig bij iedereen. De broek zit strak om je taille, maar loopt verder volledig wijd uit. Het is een echte eye-catcher die jouw outfit direct trendy maakt. Je kunt de broek het best combineren met een strakkere top, om je figuur te blijven accentueren.

Flared jeans

Kun je toch nog niet helemaal afscheid nemen van je skinny, maar wil je wel meedoen met de trends? Dan is de flared jeans dé perfecte middenweg voor jou! De jeans zijn bovenaan strak en onderaan wijd. Voor alle jeans geldt dat een lichte wassing dit seizoen jouw go to is. Deze wassing is namelijk ook helemaal on trend.