tweed blazer house of trends

Wekelijks laten we je kennis maken met een toffe webshop. Deze week is dat House of Trends. House of Trends is een fashion webshop mét fysieke winkel in Hardinxveld-Giessendam. 

De collectie van House of Trends is geïnspireerd op de laatste trends en bevat allerlei verschillende artikelen. Zo vind je er kleding, maar ook tassen, schoenen en andere accessoires. Handig dus om eens te bezoeken, want je kunt er je hele outfit scoren!

De webshop van House of Trends is heel overzichtelijk. Je vindt al jouw favoriete items binnen een handomdraai en deze worden vervolgens ook nog eens supersnel geleverd! Vandaag voor 16.00 uur besteld is namelijk dezelfde dag nog verzonden (en vaak dus de volgende dag al in huis). Super fijn als je helemaal verliefd bent geworden op een item of nog even last minute op zoek bent naar een nieuwe outfit.

Om het makkelijk te maken voor je, hebben wij onze favoriete items van House of Trends op een rijtje gezet. Scroll snel verder en shop ze direct!