Een keypiece jurk is een opvallende jurk, die je combineert met basic items (á la Lonneke Nooteboom). Het leuke van de keypiece jurk, is dat hij lekker opvalt en jou direct een zomers gevoel geeft. Het is eigenlijk niet belangrijk of de jurk lang, kort of midi is, het gaat vooral om de kleur en de print. Een knalkleur (zoals bijvoorbeeld trendkleur zuurstok roze), een dierenprint, bloemenprint of bijvoorbeeld een metallic kleur trekken direct de aandacht en dat is waar het om gaat bij deze jurk!

Lange keypiece jurken

Een maxi jurk kan super tof staan en past eigenlijk bij iedere lengte. Ben je wat kleiner? Dan laat deze jurk jou nog wat langer lijken! Ben je wat langer? Dan accentueert een maxi jurk jouw prachtige figuur! Kies voor een wat wijder model, waar je bijvoorbeeld een riem om kunt dragen, om af te wisselen tussen luchtig en vrouwelijk. Ben je gek op het laten zien van jouw curves? Dan is een getailleerde maxi jurk jouw go to!

Fashion statement

Een opvallende jurk is een echt fashion statement en daar zijn wij van Treeestyles gek op! Je kunt namelijk alle kanten op en gaan voor een jurk die súper on trend is, of juist voor een klassieker kiezen. Een trend item op dit moment is bijvoorbeeld een jurk in felroze of een jurk met pofmouwen. Dit zijn mega trends dit seizoen waarmee jij zeker de show gaat stelen. Of het nu thuis is, op je werk of misschien zelfs wel op vakantie deze zomer, een keypiece jurk mag niet ontbreken in jouw garderobe!