Loafers zijn weer helemaal terug komend seizoen. Deze fijne schoenen zijn niet alleen heel stijlvol om te zien, ze lopen ook nog eens heerlijk. Een fijne win-win dus waarmee jij het lente seizoen goed door komt!

Deze schoenen zijn eigenlijk al heel oud en blijven regelmatig terugkomen. De loafer wordt steeds vernieuwd en elke keer weer in een nieuw jasje gestoken. In de winter. van 2020 zagen we veel laarzen met een chunky zool. Deze trend wordt doorgezet in combinatie met de loafer. Ze worden dus extra opvallend en een waar mode statement om te dragen. Je kunt de loafers dragen onder een pak of juist onder een schattige jurk. Op deze manier maak je jouw nette look net even wat stoerder. Toch zijn de schoenen ook heel geschikt om naar je werk te dragen, omdat ze een heel chique imago hebben. Handig!

We hebben onze favoriete looks met chunky loafers voor je verzameld, zodat je lekker veel inspiratie op kunt doen voor je deze toffe schoenen gaat shoppen (en geloof ons maar, na het zien van deze inspo ga je dit gegarandeerd doen!).

Ben je ook helemaal verliefd geworden op deze toffe loafers? Shop de Prada loafers én andere (meer betaalbare) loafers hieronder!