Dit seizoen is de blazer jurk weer helemaal terug. Heb je een kantoorbaan? Dan is de kans groot dat je op dit moment veelal vanuit huis werkt. Wil jij je toch een echte boss lady voelen? Dan mag de blazer jurk absoluut niet ontbreken in jouw garderobe!

Het model van de blazer jurk spreekt eigenlijk voor zich: het is een lange blazer die je draagt als jurk. Je kunt hem combineren met een paar stoere laarzen voor een fashionable touch, of je combineert het jurkje met een paar hoge pumps. Hoe je dit item ook combineert, de blazer jurk geeft je gegarandeerd een ultra vrouwelijk silhouet.

Op dit moment zie je het jurkje in heel veel collecties verschijnen. Merken als Sandro en Claudie Pierlot hebben diverse modellen in het assortiment, maar ook winkels als Zara, H&M en Mango verkopen de blazer jurk. Om het je makkelijk te maken, hebben wij de mooiste blazer jurken voor jou op een rijtje gezet! Scroll snel verder om ze meteen te shoppen.