Vegan leather is dit seizoen populairder dan ooit. Iedereen wordt zich steeds bewuster van het gebruik van dierlijke producten en dat zorgt ervoor dat er ook meer vegan leather wordt gedragen. Deze trend is eigenlijk heel positief, omdat kunstleren broeken op deze manier steeds betaalbaarder worden en uiteraard ook steeds mooier, want hoe meer mensen vegan leather gaan dragen, hoe beter de leer look-a-likes worden!

Op dit moment zijn leren of leerlook items niet aan te slepen. Of het nu gaat om leren jassen, broeken, blousen of rokjes maakt niet uit, alle items zijn momenteel beschikbaar in een super fashionable, leren variant. Niet alleen bij influencers spotten we de trend, maar ook in het dagelijks leven. Vooral leren broeken gaan als warme broodjes over de toonbank en dat is niet zo gek, want je kunt een leren broek op eindeloos veel manieren combineren.

Een leren broek is op diverse manieren te stylen. Ga je voor een klassieke, chique look? Draag je leren broek dan met een mooi colbert, een witte blouse en een paar mooie hakken. Wil je juist een casual look creëren? Draag je broek dan met een oversized sweater en enkellaarsjes. Dit zorgt ervoor dat dezelfde broek direct een compleet andere uitstraling krijgt. Momenteel zijn naast kunstleren broeken, ook spencers super populair. Deze combinatie is dan ook een echte hype op dit moment!

Ben je ook zo gek op leren broeken of ben je gewoon heel benieuwd geworden? Scroll dan snel verder om onze favoriete leren broeken te shoppen.