bralettes

Vanaf deze week is het helaas weer thuiswerken geblazen. Daar kunnen we lang om treuren (en natuurlijk mag dat ook even), maar er zitten zeker ook positieve kanten aan het niet naar kantoor hoeven. Zo kun je een lekkere, comfortabele outfit dragen zonder dat iemand daar iets van zegt!

Om het fijne, comfy gevoel compleet te maken, kun je je boobies wat rust geven en een bralette gaan dragen in plaats van je standaard bh. Deze beugelloze bh geeft je borstel wél voldoende steun, maar knelt en schuurt niet. Het is dus een ideale oplossing om het thuiswerken nog net even wat fijner te maken! Bralettes komen in allerlei soorten en maten. Van kleine tot middelgrote cups, in kant, met strikjes, lekker basic of super kleurrijk. Voor iedereen is er eigenlijk wel een passende variant te vinden.

Bralettes zijn naast comfortabel, ook super sexy en charmant. Het schattige model van de bh is namelijk ook heel mooi om subtiel te laten zien onder je outfit. Heb je een wat lossere trui aan met een v-hals? Dan kan het heel mooi zijn om een stukje van het kant van je bralette te laten zien. Bralettes bevatten namelijk wat meer stof dan een gewone bh en dat kleine stukje kan kan jouw outfit meteen een stukje spannender maken, zonder dat je halfnaakt rond hoeft te lopen. Super handig dus om je outfit een subtiele upgrade mee te geven!

We hebben onze favoriete bralettes voor jou op een rijtje gezet. Staan er één of meerdere items die je wilt shoppen? Klik dan op linkje onder de foto om het product direct te bestellen!