spencer outfit

You either love it or hate it, de spencer. Als je ons een jaar geleden verteld had dat de spencer weer helemaal on trend werd dit seizoen, hadden we heel hard om je gelachen. Maar niet is minder waar! De spencer, ook wel slip over of mouwloze trui genoemd, is weer helemaal terug.

De spencer is een item dat je of héél tof en modieus kunt dragen óf super ouderwets. Combineer je de spencer met een lange rok, dan is de kans groot dat je outfit er niet zo spannend op wordt. Maar… draag je het truitje over een blouse met pofmouwen, met een leren skinny broek en een paar toffe sneakers of hakken eronder? Dan zie jij er gegarandeerd helemaal on trend uit! De leren broek zorgt er namelijk voor dat je outfit direct een stuk stoerder wordt en dat geldt uiteraard ook voor de sneakers. De hakken in combinatie met de pofmouwen en strakke snit van de broek geven je een ultra vrouwelijke look!

Diverse soorten en maten

Even terug naar de spencer zelf, dit mouwloze truitje wordt gemaakt van een gebreide stof en komt in heel veel soorten en maten. Zo zie je spencers die je aan de zijkant vast kunt strikken, maar ook items die (net zoals een gewone trui) al aan elkaar zitten. De spencers zijn ook verkrijgbaar met diverse halslijnen, van hooggesloten, tot een diepe V-hals, tot een col. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een spencer die matcht met jouw smaak! Het is dus een best divers item en dat zorgt er ook voor dat je de plank behoorlijk mis kunt slaan en er ouwelijk uit komt te zien. Om te voorkomen dat dat je gebeurt, hebben wij de tofste spencers voor jou op een rijtje gezet! Scroll snel verder en shop jouw favoriet.