Wekelijks laten we je kennis maken met een toffe webshop. Deze week is dat Hölibia. Deze Spaanse webshop is afkomstig uit Madrid en heeft de mooiste sieraden in hun collectie. Het is een merk dat jij absoluut wilt leren kennen!

De reden dat Hölibia deze week onze online shop of the week is, is hun stijl. De stijl van Hölibia is te omschrijven als origineel, minimalistisch en modern. De collectie is een mix van basis sieraden en subtiele eye catchers. Zo vind je er veel diamantjes, maar ook andere natuurstenen die je sieraden net wat opvallender maken. Daarnaast gaat het merk ook erg mee met de laatste trends. Zo verkopen ze op dit moment initials sieraden en sieraden met regenboog steentjes.

Naast dat het merk een mooie en uitgebreide collectie heeft, is ook hun Instagram pagina @holibiashop de moeite waard om te volgen. Op deze pagina plaatsen ze naast de mooiste foto’s van sieraden, ook hele toffe inspiratie foto’s. Erg leuk dus als je into (product)fotografie en styling bent!

Om je nog meer bekend te maken met wat Hölibia allemaal verkoopt, hebben we onze favoriete producten uit de collectie op een rijtje gezet. Scroll verder en shop ze direct!